Notearkiv

Notearkivet inneholder alle sangene for koret. For hver sang finnes det vanligvis en .pdf fil som inneholder notearket, og en .mscz file som er en digital lagring av notene i MuseScore-format.
I tillegg kan det finnes lenker til f.eks. en fremføring i en YouTube-video eller en beskrivelse av sangen i Wikipedia.

Det kreves at du er pålogget for å få tilgang.

Fra topp-menyen velg: Medlemmer->Notearkiv

Siden ser slik ut:

Hvordan laste ned filer

Klikk på den aktuelle sangen, og den vises slik:

For å laste ned notearket, trykk på .pdf filen, for MuseScore velg .mscz filen.
I tillegg finnes det her to lenker som det kan klikkes på, Wikipedia og Youtube.

Nedlastingen legger seg i en nedlastingsmappe på den enheten du kjører på.
Hva som skjer når filen er lastet ned er avhengig av hvordan enheten er satt opp.
Her gjelder det å få knyttet en filtype til det programmet man ønsker at automatisk skal åpne filen.
(Hvordan dette konfigureres beskrives ikke her)

Hvordan søke i arkivet

Etter å ha trykket på «Søk»-boksen vil den ekspandere slik:

For å bruke Sett-liste som filter velges riktig hendelse fra listen:

Listen over sanger vil da inneholde kun de sangene som er med i Høstkonserten.

Søk med Stikkord (#emneknagg) gjøres ved å velge fra listen:

Tekst-søk gjøres ved å fylle inn en tekst-streng og trykke på søkeknappen.

For å få tilbake alle sangene i listen, bruk Tilbakestill: