KorAdmin Versjon 3.0.7

Nå som datoene for opplasting av filene ligger i databasetabellen, kan vi vise frem opplastingsdatoene i Notearkivet.

Dato for opplasting av filen vises omsluttet av hakeparanteser til venstre for eventuelle kommentarer. For avspillbare filer vises opplastingsdatoen bak filnavnet. Vi valgte å gjøre det slik, fordi avspillingskontrollen ble så dominerende på høyresiden.

Opplastingsdatoene vises også i vinduet som kommer opp når man klikke på «last opp» ute til høyre på oversikten over sangene i «Adm sanger«.

Det er nå mulig å administrere påminnelser om nedlasting av noter. Ikke alle noter er aktuelle som nedlastingskandidater for de som synger i koret. Det kan f. eks. være komplette partiturer som bare dirigent og musikere trenger. Slike noter kan unntas fra påminnelser ved å gå inn på menyvalget Adm påminnelser.

Siden som viser oversikt over kommende arrangementer viser nå også arrangementer som ikke er åpne for påmelding. Det gjør det mulig å få se hva man har svart i ettertid, selv om påmeldingen ikke kan endres.